MARXISTS.ORG - Shqiptare seksion


PARTISĖ SĖ PUNĖS SĖ SHQIPĖRISĖ (PPSH)


 

 

 

Historia e Partisė sė Punės sė Shqipėrisė

 
Instituti i Studimive Marksiste-Leniniste pranė qt tė PPSH
Botimi i dytė, «8 Nėntori», Tiranė, 1981

 

 

 

PPSH Dokumenta kryesore

 
Vellimi I
1941 -  1948
Vellimi II
1949 -  1956
Vellimi III
1957 - 1961
Vellimi IV
1961 - 1965

(44.2 Mb PDF)
 
(43.0 Mb PDF)

(45.2 Mb PDF)
 
(50.4 Mb PDF)

(51.5 Mb PDF)
 
(38.7 Mb PDF)

(45.3 Mb PDF)
 
(64.2 Mb PDF)
 
?
Vellimi V
1966 - 1970 
Vellimi VI
1971 - 1975
Vellimi VII
1976 - 1980
Vellimi VIII
1981 - 1985

(56.2 Mb PDF)
 
(52.7 Mb PDF)

(42.1 Mb PDF)
 
(34.8 Mb PDF)

(46.5 Mb PDF)
 
(39.3 Mb PDF)

(47.7 Mb PDF)
 
(37.7 Mb PDF)
 

 

 

«RRUGA E PARTISE»
organ teorik dhe politik i Komitetit Qendror tė PPSH

 
 
Artikuj të zgedhur nga Rruga e Partise, Organ teorik dhe politik i Komitetit Qendror tė PPSH